Filtrer efter kategori
Prisfilter
 kr.
053354

327

Viser alle 3 resultater

Filter
 • 327
  Emballage

  Strækfilm 50mm x 1500 mtr

  771,19 kr.

  963,99 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  High Performance maskinrulle.

  Casts trækfilm udmærker sig ved at have en høj klarhed, så de er lette at se igennem. Deres modstandstyrke mod rifter er god. Jo højere my, jo højere modstandsstyrke. Afrulningen fra rullen er stille, sammenlignet med andre typer strækfilm. Klæbeevnen og tykkelsen er ens, da cast strækfilm er støbt på valser. Der leveres som regel mange meter pr. rulle og er det gode valg til gods, der er mindre krævende. Beskytter godt mod vand og støv.

  • Maksimal strækprocent: 400 %

 • 327
  Emballage

  Strækfilm 20 my

  152,50 kr.

  190,63 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Strækfilm er praktisk til fastgørelse og beskyttelse af pallegods.

  Cast strækfilm udmærker sig ved at have en høj klarhed, så de er lette at se igennem. Deres modstandstyrke mod rifter er god. Jo højere my, jo højere modstandsstyrke. Afrulningen fra rullen er stille, sammenlignet med andre typer strækfilm. Klæbeevnen og tykkelsen er ens, da cast strækfilm er støbt på valser. Der leveres som regel mange meter pr. rulle og er det gode valg til gods, der er mindre krævende. Beskytter godt mod vand og støv.

  • Håndrulle

  • Maksimal strækprocent: 180 %

 • 327
  Emballage

  Topark 27 my

  519,00 kr.

  648,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Topfolie i perforerede ark på rulle gør det let at håndtere folien og sikrer en ensartet arkstørrelse. Topfolie bruges sammen med strækfilm til at ”lukke” toppen af pallen og sikrer pallen mod snavs, støv og vand. Passer til en standard EUR-palle.

Indkøbskurv
Kategori
Scroll to Top