Filtrer efter kategori
Prisfilter
 kr.
053354

ASERVE

Viser alle 2 resultater

Filter
 • ASERVE
  Diverse

  Aserve snesko str L

  133,56 kr.

  166,95 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Gummi overtræk med 10 stålpigge. Nem at trække over skoene for bedre greb på isglatte og snedækkede underlag. De 10 pigge giver et godt fodfæste.

  Størrelsesvejledning:

  • Størrelse S = 33 – 38

  • Størrelse M = 36,5 – 42

  • Størrelse L = 39 – 46

 • ASERVE
  Diverse

  Aserve ispose t/skader

  17,81 kr.

  22,26 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Engangsispose til behandling efter RICE princippet. Den mest anvende til alle sportsgrene. Bør være i enhver førstehjælpstaske.

  Kuldepose til behandling efter RICE princippet. Kan kun anvendes 1 gang. Aktiveres ved at klemme/slå inderposen itu, så væsken blandes med kuglerne i yderposen. Husk ro, is kompression og elevation. Har en meget høj brudstyrke på yderposen. Vil man have en hurtig og kort kuldeeffekt, knuses de små kugler til meget små stykker efter at inderposen er brudt. Vil man have en langsom og lang køleeffekt, knuses kun inderposen uden at knuse de små kugler i yderposen. Er miljøvenlig ved deponering i skralde-/ og deponeringsspande.Posen bør ikke lægges direkte på huden, læg en bandage eller f.eks. et viskestykke imellem hud og pose.

  Må kun anvendes til udvortes brug. Stik ikke hul på posen og undgå kontakt med øjne og sår.Hvis det skulle ske, skal der skylles med rigeligt vand. Kontakt læge hvis nødvendigt.Væsken må ikke drikkes, men skulle det ske, skal der bagefter drikkes rigeligt med vand eller mælk, og lade personen kaste op. Kontakt læge hvis nødvendigt

Indkøbskurv
Kategori
Scroll to Top