Filtrer efter kategori
Prisfilter
 kr.
053354

EVA

Viser alle 2 resultater

Filter
 • EVA
  Diverse

  Eva Solo Radiant LED lampe

  1.199,00 kr.

  1.498,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Skab hygge over alt med ledningsfri bordlampe, f.eks. udenfor på din altan eller terrasse og indenfor som dekorativt indslag blandt bøgerne i din reol eller et alternativ til fyrfadslys.

  Nem at betjene med touch-funktion i toppen af lampen til regulering af tre lysstyrker. Kan lyse op til 33 timer på blot én opladning. Nem at lade op – sæt blot lampen i den medfølgende base og oplad via USB-stik.

 • EVA
  Diverse

  Eva Solo solcellelanterne

  711,92 kr.

  889,90 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Gør lange, lyse sommernætter lysere og endnu hyggeligere med en energirigtig og dekorativ solcellelanterne med skjulte solceller.

  Hank op i lanternen og flyt lyset med dig overalt. Lanternen er forsynet med praktisk hank og lyser både op og nedad og giver et stemningsfyldt lys i haven, på terrassen eller altanen.

  Solcellelanternen er 100% soldrevet med praktiske funktioner; 3 behagelige lysstyrker, skumringssensor (lanternen tænder automatisk, når mørket falder på) og strømbesparende autosluk efter 6 timer.

  Lanternen lader op i solen om dagen – eller via mini-USB-stik (ledning til oplader medfølger), så du altid har hyggelys ved hånden. Brændetid ved fuld opladning (8 timer i sol) er op til 20 timer. Tåler at stå ude hele året.

Indkøbskurv
Kategori
Scroll to Top