Filtrer efter kategori
Prisfilter
 kr.
053354

Steppie

Viser alle 3 resultater

Filter
 • STEPPIE
  Kontormøbler

  Steppie balanceplade soft top

  1.391,13 kr.

  1.738,91 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Steppie passer på din krop, fordi den gør det muligt for dig, at stå op i lang tid. Stillesiddende adfærd er yderst sundhedsskadeligt, det er forskerne enige i. Rejs dig og arbejd stående! Så reducerer du kraftigt de sundhedsskadelige konsekvenser af din stillesiddende adfærd.

  Steppie forebygger og reducerer de skader og smerter, en stillesiddende adfærd forårsager.

  Det eneste du skal gøre er at stå op på pladen, så sker det helt af sig selv. Du opnår mange sundhedsfordele ved at anvende Steppie ved dit daglige kontorarbejde: Højere forbrænding, færre smerter i led og muskler, stærkere ryg og ben, forebyggelse af hjerte-/karsygdomme, diabetes og slidgigt. Din risiko for diabetes og hjerte/karsygdomme mindskes.

  Leveres inkl. Steppie soft top, der kan bruges sammen med Steppie balance board. De unikke bobler på Steppie Soft Top er designet efter zoneterapeutiske principper. Dine fødder får positiv feedback, når du træder boblerne ned og de gør Steppie Soft Top dynamisk og levende at stå på.

 • STEPPIE
  Kontormøbler

  Steppie krog til bord

  149,00 kr.

  186,25 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Specialudviklet Steppie-krog som hænges på bordkanten således at man kan opbevare sin balanceplade hængende under bordet.

 • STEPPIE
  Kontormøbler

  Steppie anti scratch

  129,00 kr.

  161,25 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Filtbånd til montering under Steppie balanceplade. Modvirker bl.a. ridser på hårde gulve.

Indkøbskurv
Kategori
Scroll to Top