Kategori oversigt
Prisfilter
 kr.
79999

Oprettet ved RSL opdatering

Viser alle 15 resultater

Filter
 • Södahl
  Gaveartikler

  Södahl Comfort Organic håndklæder 4stk taupe

  599,00 kr.

  748,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Södahls mest populære håndklædeserie Comfort Organic er 100 % økologisk bomuld og ultralækker. Håndklæderne er certificerede iht. GOTS (Global Organic Textile Standard), og dermed er der garanti for, at håndklæderne lever op til de strengeste krav om økologiske materialer, og at hele fremstillingsprocessen er foretaget under hensyntagen til miljøet.

  Pakken indeholder 2 stk. 70 x 140 cm og 2 stk. 40 x 60 cm i taupe.

 • Black+Decker
  Gaveartikler

  Black+Decker bor- & bitssæt 76 dele

  259,00 kr.

  323,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Kompakt bor- og bitssæt med 76dele leveres i praktisk kuffert. Indeholder

  • 5 x træbord 3, 4, 5, 6 og 8 mm

  • 10 x HHS metalbord 1.5 – 4.5 mm med 0.5 interval, 5, 6 og 8 mm

  • 5 x murbor 4, 5, 6, 7 og 8 mm

  • 7 x toppe 4, 6, 7, 8, 9, 10 og 11 mm

  • 37 x 25 mm bits

  • 3 x Ph1, Ph2 og Ph3

  • 3 x Pz1, Pz2 og Pz3

  • 2 x lige kvær str. 4, 2 x lige kvær 6 og 1 x lige kvær 7

  • 2 x stjerne 15, 20, 25 og 30

  • 2 x unbrako 3, 4 og 5

  • 10 x 50 mm bits

  • 1 x Ph1, Ph2 og Ph3

  • 1 x Pz1, Pz2 og Pz3

  • 1 x ligekvær 4 og 6

  • 1 x stjerne 20 og 25

  • 1 x magnetisk bitholder til 25 mm bits

  • 1 x undersænker

 • Royal Copenhagen
  Gaveartikler

  Royal Copenhagen Blå Mega riflet fad 24cm

  695,00 kr.

  868,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Dette smukke, rektangulære fad på 24 cm i Blå Mega Riflet inspirerer til kreative anretninger af tapas og andre små retter. Fadets inderside er håndmalet med stellets ikoniske, håndmalede mønster, mens siderne er holdt enkle for at lede opmærksomheden mod de taktile rifler. Om fadet bruges som serveringsfad eller noget andet, er det overraskende udtryk et smukt element i ethvert hjem.

  Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel. L:24 x B:12,5 cm.

 • Jean Dubost
  Gaveartikler

  Jean Dubost knivblok + 5 køkkenknive

  949,00 kr.

  1.186,25 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Familievirksomheden Jean Dubost blev grundlagt i 1920 og drives stadig frem af sin store forkærlighed for bestik og knive af høj kvalitet, herunder det verdenskendte brand Laguiole.

  Eksklusiv knivblok i akacietræ, der indeholder 5 flotte køkkenknive i rustfrit stål og akacietræ (Kokkekniv, brødkniv, udskæringskniv, universalkniv og skrællekniv). Leveres i gaveæske.

 • Jean Dubost
  Gaveartikler

  Jean Dubost knivblok + 4 køkkenknive + 5 steakknive

  799,00 kr.

  998,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Familievirksomheden Jean Dubost blev grundlagt i 1920 og drives stadig frem af sin store forkærlighed for bestik og knive af høj kvalitet, herunder det verdenskendte brand Laguiole.

  Smart knivblok inkl. sæt med 4 køkkenknive i rustfrit stål (Kokkekniv, brødkniv, universalkniv og skrællekniv) og 5 steakknive. Knivblokken kan skilles ad, så køkken- og steakknive kan anvendes separat. Leveres i gaveæske.

 • Microplane
  Gaveartikler

  Microplane gaveæske 3 dele

  669,00 kr.

  836,25 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Master serien kombinerer Microplanes velkendte kvalitet med et håndtag i olieret valnøddetræ, som giver rivejernet et organisk og eksklusivt udtryk.

  Gavesæt med tre eksklusive rivejern i Master-serien fra Microplane: et groft rivejern, en medium ribbe og en zester. Rivejernene har et håndtag i valnød for et ergonomisk greb og en skridsikker fod, der holder dem på plads, så de er nemme at bruge. Bladene er lavet af fotoætset stål, hvilket giver dem en utrolig skarphed og sørger for, at dine råvarer bevarer deres smag og aroma. En nem måde at tage madlavningen til det næste niveau på og en nyttig gave til den ven, der ofte står i køkkenet.

 • GEFU
  Gaveartikler

  GEFU bageartikler 4 dele

  849,00 kr.

  1.061,25 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Gavesæt med eksklusive bageartikler fra Gefu. Du får et smart og praktisk bageunderlag med mål, funktionel og enkel bagerulle i rustfrit stål, 2-i-1 dejskraber og dejskærer med mål samt en professionel

  konditorsprøjte med 20 forskellige forme til perfekt sprøjtearbejde. GEFU har modtaget adskillige priser for design og funktionalitet af deres innovative køkken og bageartikler. Alle produkter er udført i god og holdbar kvalitet, der også benyttes af professionelle bagere og konditorer.

 • Microplane
  Gaveartikler

  Microplane gaveæske 3 dele

  599,00 kr.

  748,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Gavesættet med 3-dele indeholder best-selleren, den knivskarpe zester, en gourmet slicer og en skæreresistent handske, som kan anvendes til både højre og venstre hånd. Den bevirker, at man undgår skader, når man river grøntsager, og er desuden også velegnet til børn, der gerne vil hjælpe til i køkkenet.

  Begge rivejern er udført i rustfrit stål og tåler opvaskemaskine. Microplane rivejern udmærker sig ved at rivejernets skær er ætsede, hvilket gør dem ekstra skarpe og giver rivejernet en længere levetid i dit køkken. Desuden har de begge en skridsikker fod, der betyder, at de ikke skrider på bordet ved brug. Gourmet Slicer fungerer som et mandolinjern, og Zester rivejernet er velegnet til fx citrusfrugter, ingefær eller parmesanost.

  Klassisk design – ultraskarpt blad i rustfrit stål.

 • GEFU
  Gaveartikler

  GEFU bageartikler 4 dele

  640,00 kr.

  800,00 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Gavesæt med eksklusive bageartikler fra Gefu. Du får et smart og praktisk bageunderlag med mål, funktionel og enkel bagerulle i rustfrit stål, 2-i-1 dejskraber og dejskærer med mål, samt en dejmixer, der gør æltearbejdet langt lettere. GEFU har modtaget adskillige priser for design og funktionalitet af deres innovative køkken- og bageartikler. Alle produkter er udført i god og holdbar kvalitet, der også benyttes af professionelle bagere og konditorer.

 • Kreafunk
  Gaveartikler

  Kreafunk aPOP trådløs earbuds sort

  479,00 kr.

  598,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Fængende som en god popsang! De æstetiske aPOP mikro-earbuds vil forføre dig med deres store lyd og lade dig lukke verden omkring dig ude.

  Med fire indbyggede mikrofoner er de utrolig velegnede til telefonsamtaler. De er støjreducerende, hvilket betyder, at de aktivt udligner en stor del af baggrundsstøjen.

  Regnvejr er ikke en hindring med aPOP, der er modstandsdygtige over for al slags vejr, så du kan tage dine melodier med dig på farten. De er nemlig designet med din bekvemmelighed i tankerne. Det betyder også, at de er perfekte at bære i forbindelse med en træningssession, hvor du får sved på panden.

  • Op til 20 timers spilletid

  • Standby tid: Op til 120 timer

  • 4 mikrofoner

  • Vandafvisende (IP4X)

  • Opladningsetui understøtter trådløs Qi-opladning

  • Opladerkabel inkluderet

 • Spring Copenhagen
  Gaveartikler

  Spring Copenhagen Emotions Hug Ø7cm

  79,00 kr.

  98,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Spring Emotions® Hug er en kær figur, der spreder glæde til sine omgivelser. Hug møder dig med åbne arme og et stort smil, klar til at give et kram. Giv den som et knus til en, du holder af – eller brug den som en sød dekoration i din egen indretning. Fremstillet i FSC®-certificeret eg.

 • Spring Copenhagen
  Gaveartikler

  Spring Copenhagen Emotions Care Ø7cm

  81,69 kr.

  102,11 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Et dejligt kram varmer helt ind i kroppen. Uanset om det er fra en ven, dine forældre eller dit livs store kærlighed, så luner det med et knus. Care fra Spring Emotions®-serien er en skøn figur, der næsten kan mærkes i kroppen. En sød dekoration i hjemmet hos dig selv eller en hjertelig gave til en, der fortjener et kærligt kram. Fremstillet i FSC®-certificeret eg.

 • Spring Copenhagen
  Gaveartikler

  Spring Copenhagen Emotions Heart Eyes Ø7cm

  79,00 kr.

  98,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Der er dage, hvor glæden over at være til strømmer ind over dig. Det kan være de helt små ting, der sætter det i gang. En solstråle på terrassen, der føles varm og rar mod ansigtet. En spontan kaffepause med en ven. Dit yndlingsnummer, der kommer på i radioen. Eller en lille gave uden yderligere anledning. Giv en person, der står dig nær, Heart Eyes som en betænksom hverdagsgave. Eller forkæl dig selv, og få noget ekstra at glædes over i hjemmet. Fremstillet i FSC®-certificeret eg.

 • Spring Copenhagen
  Gaveartikler

  Spring Copenhagen Emotions Smiley Ø7cm

  81,69 kr.

  102,11 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Det var med dette lille smil, at det hele startede. Dette verdensberømte ikon, der levede en hel menneskealder, før der kom en stor familie af emojis til. Heldigvis går et smil aldrig af mode, og Smiley fra Spring Emotions®-serien er en hyldest til denne evergreen. Giv den som en lille gave til en god ven eller veninde – et muntert indslag i hjemmet med det dejligste smil. Fremstillet i FSC®-certificeret eg.

 • Kay Bojesen
  Gaveartikler

  Kay Bojesen Elefant

  999,00 kr.

  1.248,75 kr. inkl. moms

  Tilføj til kurv

  Nyd den skønne Elefant i lille udgave og eg. På grund af træets bløde kurver og det legende udtryk er det kloge trædyr en oplagt dåbsgave. Du kan også glæde fødselaren, studenten eller dig selv med den søde træfigur. Her venter dig nemlig et elsket designikon og en kær ven, der kan give minder hele livet.

  Oprindeligt skabte Kay Bojesen sine træfigurer som legetøj til børn. Designet skulle være enkelt, solidt samt inspirere børnene til leg. Samtidig skulle de søde dyr give de voksne et smil på læben. De fine detaljer og bløde former er i dag et stort kendetegn, hvilket blandt andet ses i den lille Elefant lavet af eg. Du kan for eksempel placere den i forskellige positioner. Samtidig indbyder den til kreativ leg. Lad den stå smukt alene på en reol, på fødselsdagsbordet eller skab en lille zoo sammen med resten af Kay Bojesens populære træfigurer.

  L:10 x B:16,5 x H:13 cm. FSC®-certificeret.

Indkøbskurv
Scroll to Top