Support

Log ind

Kurv

Vores Koncept

Måden vi mennesker arbejder på er mangfoldig

Behovene I den moderne virksomhed i dag, er blevet flydende og krævende. Vi tilbyder løsninger som holder jer produktive, opdateret og kreative når som helst. Uanset om du ved lige hvad du har brug for, eller om du behøver hjælp og inspiration, så vil Supply House være din medspiller.

Vi er Supply House

Totalleverandør til kontor og print

Green plants in modern open space office for freelancer, blurred background

Sådan
arbejder vi

Skydivers team work photo effect

Vi inspirerer det der kunne være, og hjælper med at realisere det.

Produkter erstattes af løsninger

I dag handler det ikke kun om at købe produkter. Virksomheder af alle typer, fortjener at opleve nye smartere måder, at få løst opgaverne på. Vi hjælper med at finde effektive løsninger, via vores gennemtænkte kategorier og algoritmer. Supplyhouse er også altid til rådighed, med den personlige tilstedeværelse.

Erfaring

Vi er i en verden som forandre sig hele tiden. Vi ønsker at være en del af jeres team og tilbyde hjælp, samt vores mange års erfaring indenfor facility management, planlægning og teknologi. Vi tager ansvar og deltager der hvor behovet er, for at give jeres virksomhed værdi og luft til det I er bedst til.

Confident adult multiracial entrepreneurs in formal clothes having discussion while standing and looking at each other in modern office corridor with glass walls
Man giving fist bump, monochrome, black and white image.

Partnere

Det kræver mere end blot et godt produkt. Supply House samarbejder med markeds ledende spillere, indenfor alle områder til kontorets faciliteter. Vi trækker på de stærkeste ressourcer, når du skal have løst en vigtig opgave. Fra det simple til det avancerede. Vi ønsker ikke at gå på kompromis, når vi skal levere en service som betyder noget for vores kunder.